Kennismakingsbijeenkomst Van Ede & Partners Den Haag woensdag 19 juni 2019

Directeur Huib Bartels in de tuin van
Van Ede & Partners Den Haag

Toe aan iets nieuws? Een andere functie, misschien zelfs een hele andere baan? Of juist beter presteren in de geweldige baan die je hebt? Van Ede & Partners helpt hoger opgeleiden hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en presenteren. Wat is jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt?

“Om te weten wat jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt is moet je in de eerste plaats jezelf kennen”, aldus Huib Bartels, directeur van Van Ede & Partners. Van Ede is een bureau voor outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching voor hoger opgeleiden: HBO+ en universitair denkniveau. “Onze cliënten zijn directeuren, beleidsmedewerkers, managers, maar ook inhoudelijk deskundigen en professionals. Eén van onze sterke kanten is dat wij ons heel erg richten op zelfinzicht: wat zijn je talenten? Wat kun jij de arbeidsmarkt bieden in deze fase van jouw loopbaan? Wat zijn je drijfveren, wat wil je betekenen en wat zijn je verlangens en ambities? Om daar zicht op te krijgen gebruikt Van Ede een uitgebreid programma van tests, gesprekken en groepsinterventies. “Je gaat dus zowel bij jezelf als bij anderen te rade en dat blijkt voor veel van onze cliënten heel verrijkend: te weten dat je er niet alleen voor staat, en gaandeweg ontdekken wat je nu ècht wilt in je werk, maar ook je privéleven. Op het moment dat je weet wat je bent en kunt, en weet wat je te bieden hebt, ben je dubbel zo effectief, zowel in de baan waar je al in zit, als in de baan waarnaar je wellicht op zoek gaat.” In de eindfase van het traject gaat de cliënt samen met Van Ede op zoek naar manieren om je toegevoegde waarde aan de buitenwereld te tonen.

Voor geïnteresseerden organiseert Van Ede en Partners op woensdag 19 juni van 16.00 – 18.30 uur een informele kennismakingsbijeenkomst op het kantoor in Den Haag.

Programma:
16.00 – 16.30 inloop & welkom
16.30 – 17.30 workshop “Effectief solliciteren en netwerken”
17.30 – 18.30 mogelijkheid tot individuele gesprekken en napraten

Meer informatie is te vinden op www.vanede-denhaag.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze bijeenkomst uiterlijk 17 juni a.s. via denhaag@vanede.nl

Van Ede & Partners
Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
070 3514011