De Directeur

Wij begeleiden de zakelijke ontwikkeling van jouw medewerkers, zodat jouw bedrijf goed blijft renderen

Je hebt een prachtig bedrijf, dat zakelijk successen oogst. Als ondernemer weet je dat je nooit stil moet zitten en vooruit moet kijken. Jouw medewerkers zijn ‘goed bezig’, maar er sluimert iets in het bedrijf. Sommige medewerkers gaan weg om elders een nieuwe uitdaging te vinden. Sommige medewerkers melden regelmatig ziek. Ziekteverzuim en het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en geld en nog veel belangrijker; het verlaagt de productiviteit, dus ook het rendement.  Van Ede & Partners heeft diverse oud-ondernemers in haar gelederen die je kunnen helpen, door In Company programma’s, jouw medewerkers zich goed te laten ontwikkelen en productiever te zijn voor jouw bedrijf.

Lees hier de verhalen


Hoe optimaliseert Bob het rendement van zijn organisatie?

Verbeter het rendement van jouw organisatie door retentiemanagement


Deze mensen gingen je voor 

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

“Ik heb een leuk en leerzaam traject bij VE&P gedaan en heb ontdekt waar mijn kracht, passie en ambitie liggen en met de professionele coaches geleerd hoe dit te vertalen in concrete acties naar een vervolgstap in mijn carriere.” Marc BerghouwerCFO en CEO a.i. Tetra Ireland


Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: (zelf)leiderschap, personeelsontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid. Hier kun je deze vinden:

download OIGP_Future-of-Work-Report_2019

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze business coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Aanmeldformulier