De Wijze

Wij begeleiden de afronding van jouw loopbaan, zodat je met voldoening kunt terugkijken op jouw carrière

Je hebt een prachtige carrière achter je liggen. Je hebt diverse mooie banen gedaan en met succes. En dan verandert er iets. Je bent aan het nadenken hoe je de laatste fase van jouw loopbaan wilt vormgeven. Met dienstbaarheid en voldoening. Dat is waar je naar verlangt. 

Lees hier de verhalen


Hoe beëindigt Bob zijn carrière met voldoening?

Plan B – Altijd een alternatief achter de hand houden

Midden vijftig, vol energie! Carrière abrupt onderbroken, en dan? 


Luister hier naar het verhaal van Bob


Hoe beëindigt Bob zijn carrière met voldoening?


Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft persoonlijke intensieve trajecten ontwikkeld, je helpen het verleden te beschouwen en die je helpen te de laatste fase van jouw carrière volgens jouw wensen en ambities vorm te geven. Hier een aantal ervaringen:

“De zelfanalyse heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Je leert goed naar jezelf te kijken en te begrijpen waar ik een toegevoegde waarde heb. Door het onderzoeken van deze vragen ben ik bewuster geworden van mezelf en daardoor kan ik beter gaan kiezen’’Maurits von HeijdenGebiedsmarketeer en Docent Bedrijfskunde /Afstudeerbegeleider

“De mensen bij van Ede & Partners en het traject dat ik daar heb doorlopen hebben mij gesterkt om mijn hart te volgen naar een nieuwe baan die zeer goed past bij mijn kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten”Sjoerd ZwanenburgDirecteur – Goed Doel Stichting

‘’Ik denk nog regelmatig met veel plezier terug aan het coaching traject bij Van Ede & Partners. Na een lange looptijd van 29 jaar bij PwC heb ik gekozen voor een mix van functies als toezichthouder en bestuurder; en solliciteer ik regelmatig naar nieuwe functies. Bij elke sollicitatie maak ik dankbaar gebruik van alle tools en tips die ik bij Van Ede & Partners heb geleerd’’Willeke OngPartner – CFO

“Van setback naar setforward. Geheel in Van Ede-stijl “zocht ik niet maar vond wel” een perfect passende functie die me ook nog eens in staat stelde om de werk-prive-balans te resetten. Het was het begin van een nieuwe fase in mijn leven.” Rob BoumansFinance advisor

“Focus aanbrengen bij jezelf, zodat je voor anderen scherper zichtbaar wordt”Peter OuwendijkBestuurder Publiek Domein

“Het traject bij Van Ede & Partners heeft mij geholpen om een dieper inzicht te krijgen in mijn echte kwaliteiten en datgene waar ik echt energie van krijg. De ontwikkelde road map voor de volgende tien jaar van mijn carrière heeft mij niet alleen rust en focus gegeven maar ook een impuls aan mijn carrière!’’Dirk HogervorstExecutive manager – Bestuurder – Toezichthouder

“Van Ede & Partners heeft me geleerd op een andere manier te kijken en mijzelf andere vragen te stellen over mijn werk, mijn carrière en wat ik wil voor de toekomst.”Ron BattenSenior policy adviser financial & economic affairs

“Bij van Ede & partners in Den Haag heb ik mij zeer thuis gevoeld. Nadenken over je nieuwe toekomst begeleidt door diverse cursussen en een zeer plezierige coach. Dank aan allen!!”René van HemertStatenlid(VVD) – Provinciale Staten van Zuid-Holland


Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: de arbeidsmarkt, (zelf)leiderschap, solliciteren en het goede leven. Hier kun je deze vinden:

download OIGP_Future-of-Work-Report_2019

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Aanmeldformulier