In Company

Laat jouw onderneming (nog) beter renderen

In nauwe samenwerking met opdrachtgevers ontwikkelt Van Ede & Partners regelmatig In Company programma’s voor managers en teams. Voorbeelden van programma’s die we reeds ontwikkelden, zijn leiderschap, vitaliteit, burn-out vanuit management perspectief, excellerende teams en jong talent boeien en binden. Met als resultaat dat organisaties meer uit hun teams en teamleden meer uit zichzelf en elkaar halen.

(Zelf)inzicht leidt tot groei

Welk thema je ook bij de kop wil pakken in je organisatie, in de In Company-programma’s benaderen we het vanuit diverse invalshoeken. Daarbij gaat je team aan de slag met verschillende werkvormen en oefeningen. Het blijft niet bij kennisoverdracht, maar deelnemers ervaren ook direct de praktijk. Zo krijgen ze bijvoorbeeld diep inzicht in hoe adaptive leadership gedrag beïnvloedt, wat er gebeurt in de interactie bij onderhandelingen, welke impact verandering op groepsdynamiek heeft. In de psychologie achter de regie pakken en verantwoordelijkheid nemen. Inzichten die bijdragen aan korte- en lange termijn groei, van henzelf, teams én de organisatie.

Bestaande en nieuwe In Company-programma’s

Voordat we aan een In Company-programma in jouw organisatie beginnen, gaan we eerst uitgebreid met je rond de tafel om boven tafel te krijgen waar de werkelijke behoefte ligt: wat is de ‘vraag achter de vraag’? Als we dat helder hebben, bepalen we samen de gewenste koers en de randvoorwaarden. Heel goed mogelijk dat we rondom jouw vraagstuk al een In Company-programma beschikbaar hebben; in de afgelopen jaren is al een mooie verzameling opgebouwd. Zo’n bestaand programma snijden we uiteraard op maat voor jouw organisatie. Ook zetten we graag een nieuw inspirerend en verrijkend In Company-programma met je op. Dat kan variëren van een enkele workshop tot een complete ontwikkeltraject waarbij we teamsessies combineren met individuele coaching. Altijd met als doel: daadwerkelijke en blijvende verandering, ten goede van het team en iedereen die daar deel van uitmaakt.