Maak kennis met Van Ede & Partners in Den Haag

‘Het is eigenlijk net als in de liefde. Je partnerkeuze neem je toch ook serieus? Zo moet het ook gaan met werk.”

Derick Maarleveld, consulent Van Ede & Partners – Den Haag.

Van Ede & Partners is een bureau voor loopbaan coaching en outplacement. Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij het vormgeven van hun carrière. Dat kan proactief door loopbaan coaching en reactief door outplacement.

Lees verder

“Werk moet voldoening geven” – Huib Bartels

door Derick Maarleveld

‘Werk moet voldoening geven. Als dat niet zo is, dan loop je leeg en raak je burn-out. Om dat te voorkomen moet je werk doen waar je goed in bent. Wat je plezier geeft. Werk, dat meer energie geeft dan het kost.’

Huib Bartels

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Huib Bartels, directeur van de vestiging in Den Haag. Plaats van handeling is het mooie pand aan de Klatteweg in de lommerrijke wijk Duttendel.

Huib Bartels, directeur Van Ede & Partners Den Haag
Lees verder

“Jezelf kennen en daarnaar handelen” – Jan Maarten Bosch

Door Derick Maarleveld

Ik ben ervan overtuigd, dat de meeste cliënten het eigenlijk zelf wel weten, maar soms is het een beetje verstopt geraakt, is het een beetje op de achtergrond geraakt. Is er letterlijk een wolk voor de zon verschenen en is het even niet meer zo duidelijk. Het is dan tijd om het gesprek aan te gaan en vragen te stellen.

Jan Maarten Bosch

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Jan Maarten Bosch, consulent van de vestiging in Den Haag.

Jan Maarten Bosch, consulent Van Ede & Partners Den Haag
Lees verder

“Aandacht en tijd voor mensen” – Astrid van Eijk

Door Derick Maarleveld

‘Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met de nodige – onvermijdelijke – tegenslag. Dat hoort bij het leven…  Ik laat mijn cliënten ook naar de andere kant kijken, waarbij er natuurlijk eerst aandacht is voor dat waar ze mee worstelen. Daarna hoop ik samen de positieve kanten van het (werkzame) leven weer te kunnen benoemen. Ik ben in staat om mensen naar de lichte kant te laten kijken, waardoor zij hun eigen energie hervinden en weer in beweging komen.’   Dat doe ik vanuit mijn eigen levensmotto, vrij naar een citaat van Arianne Huffington; “My mission in life is not merely to survive, but to thrive & to do so with some passion, some compassion , some humour & some style….”

Astrid van Eijk

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag Astrid van Eijk, consulent van de vestiging in Den Haag.

Astrid van Eijk, consulent Van Ede & Partners Den Haag

Lees verder

“Heb het lef om alle mogelijkheden te onderzoeken” – Sven Gudde

Door Derick Maarleveld

‘Gebruik de vertrager, neem de tijd en heb het lef om je open te stellen voor alle mogelijkheden. Durf naar al jouw opties te kijken, voordat je een beslissing neemt. Gun jezelf de tijd. Je bent meer dan je denkt.’

Sven Gudde

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Sven Gudde, consulent van de vestiging in Den Haag.

Sven Gudde, consulent Van Ede & Partners Den Haag
Lees verder

“Wees onbevangen, stel je open en laat je verrassen” – Rogier Huffnagel

Door Derick Maarleveld

‘Als consulent dragen wij geen waarheid over de ander, wij helpen door te bevragen en te reflecteren de waarheid in de ander geboren te worden.’

Rogier Huffnagel

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Rogier Huffnagel, consulent van de vestiging in Den Haag.

drs. Rogier Huffnagel, consulent Van Ede & Partners
Lees verder

“Het gevoel ertoe te doen” – Karin Leemans-van Rattingen en Nathalie Alewijnse

door Derick Maarleveld

‘Je ziet cliënten een persoonlijke ontwikkeling doormaken. Ze komen vaak met een zware last binnen en maken dan een metamorfose mee, waardoor ze weer gaan geloven in zichzelf en in de wereld.’

Karin Leemans-van Rattingen

‘Het gevoel dat je hebt als je je iets kan bijdragen aan de mensen die hier komen, dat je bijdraagt aan hun succes. Dan kan mijn dag niet meer stuk.’

Nathalie Alewijnse

Karin en Nathalie vormen het kloppende hart van de Van Ede & Partners organisatie in Den Haag. Karin is al zeventien jaar als office manager verbonden aan Van Ede & Partners. Na haar loopbaan in de bancaire sector, bij handelsmaatschappijen en in de kunstwereld kwam deze allrounder naar Van Ede & Partners. Ook Nathalie werkte bij verschillende werkgevers, waaronder KPN, NLkabel en de Mauritsklinieken. Zij kwam Karin een aantal jaar geleden parttime versterken. Samen vormen zij een gastvrij, kundig en gezellig team.

Karin Leemans-van Rattingen en Nathalie Alewijnse
office management Van Ede & Partners
Lees verder

“Persoonlijke ontwikkeling door zelfinzicht en betrokkenheid” – Derick Maarleveld

‘Het is eigenlijk net als in de liefde. Je partnerkeuze neem je toch ook serieus? Zo moet het ook gaan met werk en het vinden van een bedrijf of organisatie, die bij jou past, waarmee jij je verbonden voelt.’

Derick Maarleveld

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners vandaag het verslag van een gesprek met Derick Maarleveld, consulent van de vestiging in Den Haag. Na zijn rechtenstudie werkte Derick bij Procter & Gamble. Hij was verantwoordelijk voor de businessresultaten en de training-on-the-job van zijn medewerkers. Daarna leidde hij het familiebedrijf Maarleveld & Co, importeur van parfumerieën en cosmetica. Sinds 2013 is hij verbonden aan Van Ede & Partners in Den Haag. Daarnaast heeft hij zijn eigen adviesbureau, People & Company. P&C werkt aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen in bedrijven en organisaties. Voor P&C doet Derick ook onderzoek naar medewerkersbetrokkenheid en publiceert over dit onderwerp.

mr. Derick Maarleveld, consulent Van Ede & Partners
Lees verder

“Neem voldoende tijd voor zelfreflectie” – Anjo Middel

Door Derick Maarleveld

‘Wij helpen mensen weer de zin in hun werk te laten voelen. Wat vinden zij belangrijk, wat vinden zij zinvol? Geen abstracte verhalen, maar we geven het samen vorm door deze zin concreet in werk te vertalen. Wat doe je ermee?’

Anjo Middel

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Anjo Middel, psycholoog en consulent van de vestiging in Den Haag.

drs. Anjo Middel, psycholoog en consulent Van Ede & Partners
Lees verder

“De vrijheid om te kiezen” – Tineke Pacqué

Door Derick Maarleveld

Ieder mens heeft de vrijheid om te kiezen hoe te leven.  Maak gebruik van deze keuzevrijheid. Dat vraagt om diepgaand zelfonderzoek naar persoonlijkheid, krachten en talenten. Dat is hard werken, maar geeft je wel de mogelijkheid om jouw plek in deze wereld in te nemen.’

Tineke Pacqué

In de reeks gesprekken met medewerkers van Van Ede & Partners spreek ik vandaag met Tineke Pacqué, consulent van de vestiging in Den Haag.

Tineke Pacque, consulent Van Ede & Partners
Lees verder