Loopbaancoaching

Neem het heft weer in eigen handen

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor loopbaancoaching.

Een hoogste persoonlijk traject

Met loopbaancoaching (ook wel loopbaanbegeleiding) bij Van Ede & Partners neem je het heft weer in eigen handen. We gaan te werk volgens een vaste structuur, maar de invulling van onze trajecten is altijd hoogstpersoonlijk. Geënt op jouw situatie en jouw waarden, wensen en mogelijkheden. Je ontdekt opnieuw wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen.

De keuze is aan jou

Je krijgt een frisse blik op je talenten, kwaliteiten en ambities én je inzetbaarheid. Dat inzicht in wat je kan en wat je wil, brengt je verder: het geeft je de energie om met hernieuwde energie door te gaan met je werk – onder jouw voorwaarden – of met de vrijheid in je hoofd een weloverwogen nieuwe loopbaanweg in te slaan. Deze keuze is aan jou, vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Loopbaan-apk: loopbaanbegeleiding in beperkt aantal sessies

Wil je in een beperkt aantal sessies inzicht krijgen in jouw inzetbaarheid? In hoe je jouw kennis en ervaring, maar ook je talenten en drijfveren kunt inzetten in de arbeidsmarkt? In wat voor omgeving bij jou past en waar vraag is naar jouw unieke aanbod? Een Loopbaan APK maakt in enkele gesprekken duidelijk wat je belangrijkste kwaliteiten en toegevoegde waarde zijn en geeft je een helder beeld over je inzetbaarheid. Zo vergroot je de kans dat je je ook op de langere termijn kunt blijven inzetten voor de juiste taken op de juiste plek.