Aanmelden : graag extra aandacht voor onze nieuwe procedure

  1. Je kunt je voor de meeste workshops die in onze vestiging of elders in het land plaatsvinden aanmelden via onze website. We vragen je wel altijd vooraf te overleggen met je consulent of de gekozen workshop voor jou op dat moment zinvol is.
  2. Aan het begin van je traject krijg je via de mail een aantal vouchercodes voor workshops toegezonden (indien deelname aan workshops zijn opgenomen in je traject)Elke code geeft recht op deelname aan een workshop van één dagdeel.
  3. Als je aan het maximum aantal workshops binnen je traject hebt deelgenomen, is het mogelijk je aan te melden door te betalen in de webshop. Dit geldt ook voor workshops van één dag of meer en trainingen die geen onderdeel zijn van je traject. 
  4. Soms is het ook mogelijk binnen de ruimte van je traject tot een andere invulling te komen waardoor bijbetaling misschien niet nodig is. Dit overleg je in eerste instantie met je consulent en daarna meld je je rechtstreeks aan bij het secretariaat.
  5. De workshop “LinkedIn, Professioneel Profileren” zit bij onze vestiging standaard in je traject en wordt niet aangeboden op de landelijke website. Voor deelname hieraan is dus geen vouchercode nodig en je kunt je voor deelname aan deze workshop aanmelden bij het secretariaat. 
  6. Aanmeldingen voor de vaste trainingen en masterclasses die onderdeel zijn van je traject blijven, in overleg met je consulent, via het secretariaat lopen.
  7. Soms zullen we als vestiging Den Haag ook workshops of bijeenkomsten organiseren die niet op de landelijke website worden gepubliceerd en waarvoor je voor deelname je moet opgeven bij het secretariaat. In de maandelijkse mail die we je blijven toezenden over de workshops die in Den Haag plaatsvinden, zal staan vermeld hoe je je kan opgeven.
  8. De workshop vouchers van Van Ede & Partners hebben een waarde van € 100,- exclusief BTW en zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.
  9. Vouchercodes kunnen niet worden ingewisseld voor meer gespreksuren met je consulent.
  10. Een overzicht van alle workshops, trainingen en andere bijeenkomsten vind je op de Website en op de Van Ede Portal.