Netwerken in tijden van Corona

Bij Van Ede & Partners vertellen we vaak dat netwerken een goede manier is om op een nieuwe bestemming te komen. De huidige tijden vragen nog steeds om te blijven netwerken, maar het is toch wat lastiger om afspraken te maken. Vooral fysieke afspraken en die worden over het algemeen toch prettiger gevonden dan de digitale contacten.

De conclusie in deze Coronatijden zou dan ook kunnen zijn dat het netwerken nu minder goed werkt dan anders. Wij bij Van Ede & Partners zien dat tóch wat anders! Deze tijden bieden uitgelezen kansen om nieuwe netwerken aan te boren, kennis van sectoren te vergaren, ontwikkelingen in bepaalde vakgebieden te vernemen en nieuwe mensen (digitaal) te ontmoeten.

Wij richten ons daarom tot jullie, cliënten van Van Ede & Partners in heel Nederland. Samen vormen jullie een zeer interessant netwerk. En wij willen jullie helpen om aan contacten uit dit netwerk te komen die kunnen bijdragen aan het vinden van jouw nieuwe bestemming. En in deze digitale tijden is een ontmoeting zo geregeld, waar je ook verblijft.

Hoe gaan we dat doen?

We willen geïnteresseerde cliënten samenbrengen op basis van interesses in een sector, soort functie, thema’s, etc. Een groep van 4-6 mensen waarvan we de gegevens die zijn verstrekt zullen delen en die zélf daarna afspraken kunnen plannen, live of digitaal om informatie uit te wisselen, netwerken te delen, elkaar verder te helpen, etc. Wij stellen slechts de groepjes samen en geven de informatie door, daarna is het aan de groep. Wij begeleiden hierin dus verder niet. Mocht er toch een vraag zijn naar begeleiding, neem dan contact op met je eigen consulent.

Heb je interesse om nieuwe netwerkcontacten op te doen?

Dan is onze vraag of je het formulier met vragen zou willen beantwoorden en voor 25 oktober a.s. te sturen naar a.resink@vanede.nl. Wij zullen dan binnen twee weken informatie sturen over de netwerkgroep waarin jij bent ingedeeld.

Mocht je hier nog vragen over hebben of meer informatie willen, neem dan contact met me op.

Hartelijke groet,
Annemarie Resink
a.resink@vanede.nl
06-10916984

Klik hier voor het formulier: Formulier Netwerken in tijden van Corona