Online spreekuur Claudine Crommelin Executive search

26, 27 en 28 oktober 2020

Claudine Crommelin werkt als Business Partner bij het (internationale) Executive Search bureau KennedyFitch. Claudine heeft 30+ jaar ervaring in het Executive Search vak. Zij startte als Research Consultant bij Maes & Lunau (senior executives) en is vervolgens bij Smeets & Lunau (young executives) Consultant geworden. Vervolgens is zij bij Yess International Consultants 15 jaar Partner geweest en richtte zich met name op de industriële bedrijven. Sinds 5 jaar is zij nu verbonden aan KennedyFitch.

Claudine werkt met veel passie op de arbeidsmarkt. Zij wordt vaak geraadpleegd door bedrijven voor de lastige zoekopdrachten, waarin een schaarse pool van kandidaten de juiste kandidaat gevonden moet worden. Haar kennis van de arbeidsmarkt is behoorlijk diep en breed. Zij vult posities in op verschillende functieniveaus van high potentials tot senior executives. De laatste jaren is Claudine naast Headhunter ook Carrière Coach. Claudine maakt sinds 2018 deel uit van de ‘Outer Circle’ bij Van Ede & Partners. Haar Recruiter’s Lens wordt als bijzonder waardevol ervaren omdat zij bijzonder open en eerlijk advies geeft en individuen vaardig gidst op de arbeidsmarkt.

Claudine heeft een paar keer per jaar spreekuur in Den Haag voor cliënten van senior management en executive-niveau. Voor deze dagen kunnen cliënten met een gerichte vraag zich via het secretariaat aanmelden. De betreffende cliënt stuurt aan Claudine dan ter voorbereiding zijn of haar CV met een beknopte “pitch” (max vijf regels, een zakelijke beschrijving van iemands bedrijfservaring en expertise), overzicht van relevante functies plus zijn of haar vraagstelling. Op het geboekte uur (60 min) gaat Claudine het gesprek met de cliënt aan en in op de vraagstelling. De cliënt krijgt adviezen mbt profilering en gedrag op de arbeidsmarkt.

Voor een gesprek met Claudine wordt 1 uur van de consulenturen afgeboekt.

Onderwerpen die aanbod kunnen komen in een gesprek met Claudine zijn onder meer:
• Impressie en terugkoppeling op CV en de Pitch.
• Toets van het aanbod in relatie tot de arbeidsmarkt / verwachtingen van cliënt.
• Does en dont’s bij netwerken / communicatie / contact met recruiters.
• Hoe logisch is de voorgenomen stap gezien het trackrecord.
• Heb je genoeg focus en hoe werk je aan meer focus of breng je meer focus aan.
• Wat is relevant netwerk in relatie tot het aanbod.
• Welk beeld roept je LinkedIn profiel en netwerk op bij recruiters en hoe congruent is dit met je aanbod.

Mocht je interesse hebben dan kun je, in overleg met je consulent, je inschrijven op denhaag@vanede.nl. Na ontvangst van je inschrijving stemmen we de datum en tijd met je af en krijg je een uitnodiging toegestuurd waarin staat hoe je je kunt voorbereiden op het gesprek.