Online spreekuur Sandra Werre LinkedIn

woensdag 21 oktober 2020

Sandra geeft ruim 6 jaar trainingen bij Van Ede & Partners over het gebruik van LinkedIn. LinkedIn is een mooi aanvullend medium dat je tijdens en na je traject kan inzetten om je te profileren en om te netwerken.

Tijdens het individuele spreekuur kan je terecht met specifieke, gerichte vragen over onderwerpen waar je tegenaan loopt of waar je meer over wilt weten. Onderwerpen die aanbod kunnen komen in een gesprek met Sandra zijn onder meer:

  1. De opzet van je profiel.
  2. Benut je wel alle belangrijke profielonderdelen.
  3. Vragen over privacy en instellingen.
  4. Waar moet ik op letten in de opzet van mijn profiel om gevonden te worden in een zoekopdracht.
  5. Hoe kan ik effectief zoeken en dit inzetten om te netwerken.
  6. Optimaliseer je afbeeldingen en je trefwoorden en laat de zoekmachine het werk voor je doen
  7. Hoe kan ik meer interactie aangaan op LinkedIn (posten, delen, reageren, liken van berichten).

Het spreekuur vindt online plaats en duurt maximaal een uur. Voor een gesprek met Sandra wordt 1 uur van de consulenturen afgeboekt. Mocht je interesse hebben dan kan je, in overleg met je consulent, je inschrijven op denhaag@vanede.nl. Na ontvangst van je inschrijving stemmen we de tijd met je af en vragen we je ter voorbereiding op het spreekuur een mail sturen naar Sandra met je vraagstelling.

Voor een meer algemene uitleg over LinkedIn bieden we de workshop LinkedIn, professioneel profileren aan. Voor deze workshop worden geen kosten in rekening gebracht.