Van Ede & Partners Den Haag

Van Ede & Partners is een organisatie die midden in de samenleving staat. Onze consulenten hebben vaak ook een eigen onderneming of een stevige functie in het bedrijfsleven of bij de overheid. Mede hierdoor hebben ze een open geest en een brede blik. Ook hebben ze zonder uitzondering toegang tot interessante netwerken. In zeer uiteenlopende sectoren.

De kracht van onze consulenten en psychologen schuilt in een combinatie van kennis, ervaring en oprechte belangstelling. Het zijn, net als u, mensen met heel specifieke talenten die kunnen terugvallen op vakkennis en mensenkennis, op werkervaring en levenservaring. Mensen die weten wat er speelt en wat er te koop is. Mensen die weten hoe het er aan toe gaat in organisaties, van werkvloer tot boardroom. Deze kennis en ervaring nemen ze mee in de professionele begeleiding van u als cliënt.

Ideale coach en sparring partner

Onze consulenten en psychologen zijn actief in tal van sectoren, in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Bij Van Ede & Partners raakt u gemakkelijk in gesprek met een ondernemer, directeur, manager, professional, bestuurder, topsporter, kunstenaar of filosoof. Onze consulenten zijn allemaal mensen met talenten die ergens voor gaan en die vaak ook ‘onderweg’ iets geleerd hebben, die tegenslagen hebben overwonnen. Ze kennen de branches waarin u als cliënt actief bent. Ze kennen interessante mensen die u kunnen helpen om te toetsen of uw aanbod past bij een bepaalde sector of bij een bepaald soort organisatie. Dit maakt hen voor u als cliënt een ideale coach en sparring partner.

Altijd in ontwikkeling, altijd in verbinding

De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners blijven zichzelf ontwikkelen en kunnen u onder andere  helpen met loopbaan gerelateerde vragen met betrekking tot outplacement, loopbaanbegeleiding en transitievergoeding. We doen interne opleidingen, houden bezinningsdagen en leren van elkaar tijdens bijeenkomsten. Ook worden we blijvend geïnspireerd door onze cliënten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en reikt verder dan de individuele cliënt. Zo dragen onze consulenten veelvuldig bij aan maatschappelijke doelen.

Van Ede & Partners – Den Haag

Loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement, dat is waar we in Den Haag goed in zijn.
Negen ervaren coaches en trainers. Allemaal met een andere achtergrond en een breed netwerk. Allemaal hebben we zelf met de voeten in de klei gestaan. Hebben we pieken beleefd en zijn we door dalen gegaan. We begrijpen dan ook waar onze cliënten het over hebben.

Bij Van Ede & Partners in Den Haag word je gastvrij ontvangen en voel je je direct thuis. Wij bieden de veilige en inspirerende omgeving die je nodig hebt om (weer) loopbaanperspectief voor jezelf te ontwikkelen. Moedigen je aan om je aanbod met verve in de markt te zetten. Een aanbod waar je zelf in gelooft. En waarmee jij er écht uitspringt.

In een mix aan gesprekken en groepsbijeenkomsten helpen we je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten en stappen te zetten binnen je organisatie of daarbuiten. Daarin zit ook onze onderscheidende kracht: bij ons doe je het niet alleen.
Wij heten je graag welkom voor een oriënterend gesprek in ons unieke pand in park Klein Zwitserland.