Nieuwsbrief juni 2020 – Een ander pad inslaan?!

Na de eerste coronaschok leven we nu in een wereld van versoepelingen. We mogen weer naar onze favoriete restaurants en strandtenten, we kunnen weer musea bezoeken en mogen weer naar het theater.

Sinds medio maart hebben velen zich afgevraagd: Waar gaat ons leven naar toe? Blijven we meer thuiswerken? Behoud ik mijn werk? Wat ga ik doen als ons bedrijf failliet gaat? Zal ik een nieuw pad inslaan? Misschien is het nu het goede moment om ander werk te gaan doen, werk dat ik echt leuk vind, waar ik weer energie van krijg? Allemaal relevante vragen die spelen in ons hoofd? Je kunt met onze consulenten in gesprek gaan over deze relevante vragen: Het goede gesprek in onwerkelijke tijden. Maar er is meer…

Lees verder

Agenda Van Ede & Partners Den Haag

Bekijk hier de huidige agenda van Van Ede & Partners Den Haag

Klik hier voor de agenda

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat, klik hier