Nieuwsbrief juni 2020 – Een ander pad inslaan?!

Na de eerste coronaschok leven we nu in een wereld van versoepelingen. We mogen weer naar onze favoriete restaurants en strandtenten, we kunnen weer musea bezoeken en mogen weer naar het theater.

Sinds medio maart hebben velen zich afgevraagd: Waar gaat ons leven naar toe? Blijven we meer thuiswerken? Behoud ik mijn werk? Wat ga ik doen als ons bedrijf failliet gaat? Zal ik een nieuw pad inslaan? Misschien is het nu het goede moment om ander werk te gaan doen, werk dat ik echt leuk vind, waar ik weer energie van krijg? Allemaal relevante vragen die spelen in ons hoofd? Je kunt met onze consulenten in gesprek gaan over deze relevante vragen: Het goede gesprek in onwerkelijke tijden. Maar er is meer…

We waren én zijn vol in bedrijf – fysiek en online

Tijdens de piek van de coronacrisis hebben we met onze cliënten gesprekken gevoerd volgens hun eigen behoefte: fysiek in ons kantoor, met 1,5 meter afstand, óf online met beeldbellen. Inmiddels organiseren we ook online trainingen. Kortom, we hebben onze dienstverlening kunnen voortzetten én kunnen vernieuwen – ‘Never waste a good crisis.’ In juni bruist het van de activiteiten binnen Van Ede Den Haag.

Workshops, Events, Trainingen en Masterclasses in de maand juni

Online – Meditatiesessie – 5 juni
De crisis biedt ons tijd om stil te staan bij zaken waar we normaal gesproken aan voorbij gaan. Online begeleidt Anjo Middel een meditatiesessie om te reflecteren. Klik HIER voor meer informatie.

Masterclass ‘Persoonlijk en Professioneel Leiderschap – 8, 15 en 23 juni
Rogier Huffnagel verzorgt een ontdekkingsreis naar wie we zijn, persoonlijk, professioneel én vooral naar ons vrij zijn en onze inspiratie. Klik HIER voor meer informatie.

Netwerkbijeenkomst ‘Bewust Ondernemen’ – 9 juni
Onder leiding van Jan Maarten Bosch organiseert het VEP Netwerk – Den Haag een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Auteurs Jan Rotmans en Markward van der Mieden spreken over hun recente boeken en verzorgen een Q&A sessie. Klik HIER voor meer informatie.

Masterclass Introductie Commissariaat en Toezicht – 19 juni
Voor iedereen die een commissariaat of toezichthoudende functieoverweegt, laat deze masterclass je in een notendop kennis maken met governance en de functie en verantwoordelijkheden van een commissaris. De trainers van het Nationaal Register spreken ook over personal branding en hoe een selectieprocedure werkt. Klik HIER voor meer informatie.

Online – LinkedIn, professioneel profileren – 30 juni
Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen, dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is daarom goed om na te denken over hoe je jezelf online presenteert. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een profiel hebben aangemaakt, maar het medium nog te weinig inzetten als instrument voor personal branding. Het is een waardevolle aanvulling op je andere sollicitatie-campagne activiteiten. Sandra Werre zal deze training verzorgen. Klik HIER voor meer informatie.

NIEUW: Leergang Ondernemerschap
Heb je de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden? Dan kun je de Leergang Ondernemerschap volgen, die helpt je jouw bedrijf een kick-start te laten hebben. Klik HIER voor meer informatie.

Boek van de maand
Sinds januari 2020 brengt Van Ede & Partners Den Haag een boek onder de aandacht van haar (oud) cliënten. Deze boeken betreffen relevante thema’s die kunnen helpen bij het verder ontwikkelen van jouw carriere als werknemer of als ondernemer. Klik HIER voor de volledige boekenlijst.

Nieuwsbrief juli:

• De Pelgrimstocht door Groot Den Haag onder leiding van Huub Bartels.
• Workshop Geluk onder leiding van Freek ten Herkel.

Namens Van Ede & Partners Den Haag
Derick Maarleveld Den Haag, vrijdag 5 juni 2020